MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ PİKNİK

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ PİKNİK

Manavgat Belediyesi, 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Boğaz Otel’de piknik organize etti.

Kentte yaşayan engelsiz vatandaşlar için düzenlenen etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birim amirleri, çeşitli mahallelerden vatandaşlar, Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyüklerimiz, Özel Özlem Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği (MOYED) üyeleri, Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu ve Manavgat Belediyesi Özel Çocuklar Halk Dansları Topluluğu katıldı.

7K4A7097

ENGELSİZ VATANDAŞLARA ÖZEL GÜN

Yemek ikramı ile başlayan piknikte, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu şarkılarıyla, Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri kaşık oyunu ve step gösterisi ile, Manavgat Belediyesi Özel Çocuklar Halk Dansları Topluluğu ise folklor gösterisiyle engelsiz vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlikte ayrıca özel çocuklar sahneden annelerine seslenerek, onlara teşekkür etti. Özel çocuklar annelerine olan sevgilerini sahneden iletirken, duygusal anlar yaşandı.

7K4A7184

ENGELLERİ AŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Düzenlenen etkinlikte konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “Manavgat Belediyesi ailesi olarak engelsiz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Kentimizde yaşayan engelsiz vatandaşlarımız bizlere emanet. Bizler de onların en iyi hizmeti alması için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz. El ele bütün engelleri aşmaya devam edeceğiz” dedi.

7K4A7300

7K4A7265