MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN DRAGON ŞENLİKLERİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN DRAGON ŞENLİKLERİ

Manavgat Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ithafen 20-21-22 Nisan tarihlerinde Titreyengöl’de Dragon Şenlikleri düzenleyecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Manavgat Belediyesi tarafından 20-21-22 Nisan tarihlerinde 5. Dragon Kano Şenlikleri düzenlenecek. Titreyengöl’de düzenlenecek Dragon Şenlikleri, Cuma günü saat 11.00 itibariyle başlayacak. Dragon Kano Şenlikleri’ne katılacak olan takımlar belirlenmeye başlarken, katılmak isteyen takımların en geç 19 Nisan Perşembe günü saat 15.00’e kadar manavgat.bel.tr web sayfasından ilgili linke tıklayarak başvurmaları gerektiği belirtildi. Dragon Şenliklerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Başvuru Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

Yarışma Talimatı İçin Lütfen Tıklayınız.