ÖNCE KONSER SONRA EĞLENCE

ÖNCE KONSER SONRA EĞLENCE

Türkiye’nin otistik çocuklardan oluşan ilk orkestra ve korosu, Manavgat Belediyesi’nin davetlisi olarak geldikleri Manavgat’ta önce muhteşem bir konser verdi, ardından da Manavgat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek gönüllerince eğlendi

Otizm Farkındalık Haftası kapsamında, Manavgat’a gelen İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu (İZOT), Şef Dr. Orçun Berrakçay yönetiminde Atatürk Kültür Merkezi’nde ikinci kez muhteşem bir konser verdi. Otizmli 9-31 yaş arası öğrencilerden oluşan İZOT Orkestrası ve Korosunun konserine duyarlı vatandaşlar ve sanatseverler katıldı. 40 kişilik kadro ile 120. Konserlerini Manavgat’a veren İZOT, “Akdeniz Akşamları, Nikah Masası, Güzel Günler Göreceğiz, Erik Dalı” gibi günümüzün sevilen parçalarını koro ve solo olarak seslendirdi.

7K4A8157

Konseri izlemeye gelenler şarkılara eşlik ederken, keyifli anlar yaşandı. Gecenin sonunda İZOT orkestrası ve korosu Sosyal Etkinlik Genel Koordinatörü Semra Güngör, otizm hastalığı farkındalığı konusuna desteklerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Güngör, Sözen’in şehir dışında olması nedeniyle hazırlanan plaketi Başkan Yardımcısı Aydın Öz’e sundu. Başkan Yardımcısı Öz ise, Şef Orçun Berrakçay’a teşekkür çiçeği takdiminde bulundu. İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu’nun elemanları, ertesi gün de Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon ile Manavgat Şelalesi, yat turu ve Manavgat Discovery Park’ı gezerek, keyifli vakit geçirdi.

7K4A8169

7K4A8260