MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HATIPLAR MAHALLESİ’NE MENFEZ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HATIPLAR MAHALLESİ’NE MENFEZ

Manavgat Belediyesi, 106 mahallede ayrımsız bir şekilde yatırım ve hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Hatıplar Mahallesi’nde bir yatırım daha gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri, mahallede menfez çalışması yaptı. Mahalle halkının isteği üzerine harekete geçen Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Hatıplar Mahallesinde ulaşımın rahatlaması amacıyla menfez inşa edildi. Hatıplar Mahallesi’ne 15 metre genişliğinde 106. sokak üzerinde, 2 gözlü ve 8 metre açıklığında kutu menfez yapıldı. Böylece Başarı Koleji bölgesindeki yolda trafiğin rahatlayacağı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılan kutu menfezden sonra yol genişletme çalışmalarına devam edileceğini belirterek; “Tüm mahallelerimize ayrımsız bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

7K4A9366

7K4A9367