MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAK KEDİLERİNİ EVLENDİRDİ

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAK KEDİLERİNİ EVLENDİRDİ

Manavgat Belediyesi tarafından Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda kedi evleri etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in şehir dışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Aydın Öz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kürşat Şenol,

Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı Sorumlusu Ümmühani Karavelioğlu, Manavgat Belediye Kreş minikleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve hayvan severler katıldı.

7K4A0556

“SOKAK HAYVANLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Manavgat Belediyesi’nce yapımı tamamlanan sokak kedileri için 20 adet kedi evi, Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıktı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen konu ile ilgili olarak; “Bahçemizde ya da işyerlerimizin önünde baktığımız sokak kedilerimiz için ilk etapta 20 adet kedi evi yaptık. Bunları ırmak kenarında bulunan birkaç kafeye, çeşitli mahallelerdeki parklarımıza koyacağız. Hayvan sever vatandaşlarımız mamalarını, sularını temin edip, kedilerimize bakmaya devam edecek. Bundan sonraki etapta da sokak köpekleri ile ilgili bir çalışma yapacağız. Sokaktaki dostlarımıza sahip çıkmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca kedi evlerimizin içerisine koyduğumuz su ve mama kaplarımıza sponsor olan turizmcilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Manavgat Belediyesi’nin Sokak Kedilerimiz Evleniyor etkinliği, kedi evlerinin belirlenen noktalara dağıtılması ile devam edecek.

7K4A0580

7K4A0585