MANAVGAT BELEDİYESİ’NDE KADRO SINAV HEYECANI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDE KADRO SINAV HEYECANI

Manavgat Belediyesi’nde 1455 taşeron işçinin kadroya geçişlerinde "sınav" süreci başladı.

Kadroya geçiş sınavını ilk gününde, Manavgat Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden 68, Sağlık Müdürlüğü’nden 9 ve Huzurevi Müdürlüğünden 14 olmak üzere toplam 91 taşeron işçi kadroya geçebilmek için oluşturulan Sınav Kurulu’nun önünde ter döktü.

DNZ_7861

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Boğaz Otel’de yapılan sınav öncesinde ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, taşeron işçilere konuşmalarıyla moral verdi. Başkan Şükrü Sözen, “Buraya sizlere moral vermek ve destek olmak amacıyla geldim. Her biriniz benim çalışma ve yol arkadaşlarımsınız. Manavgat halkına hizmet yolunda verdiğiniz emekleri bilen kişiyim. Her birinizin çalışmasından da son derece memnunum. Heyecanlanmanızı gerektiren bir durum yok. Sakin olun. Heyecanlanmayın ve sadece yaptığınız işi, sınav kurulumuza doğru bir şekilde anlatın. Yasalar çerçevesinde sürecimiz işleyecektir.

DNZ_7864

Kadrolarınız her birinize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Daha sonra Sınav Kurulu Başkanı Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ile Belediye Başkan Yardımcısı Semra Öztürk, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İmdat Yakup Turgut, Fen İşleri Müdürü Levent Ardıç ile ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Tepe’den oluşan sınav kurulu üyeleri, tek tek çalışanları yaptıkları işlere göre sınava tabi tuttu. Boğaz Otelde görevli olan garsonlar, kat görevlileri, aşçılar, cankurtaran, elektrik teknisyeni, barmen, resepsiyon görevlisi, temizlik görevlileri gibi çalışanlar iş kollarına göre sınavdan geçirildi. Sınav kurulu Başkanı Hasan Şimşek Başkanlığındaki sınav kurulu, personelleri tek tek inceledi, not verdi.

DNZ_7870

DNZ_7878