MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KORUSU’NDAN 90’LAR NOSTALJİ K

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KORUSU’NDAN 90’LAR NOSTALJİ KONSERİ

Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, Atatürk Kültür Merkezi’nde verdiği “90’lar Nostalji Konseri” tüm Manavgat halkını kendilerine hayran bıraktı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla 2014 yılında kurulan ve 4 yıl içinde 6. Konserleriyle Manavgat halkının karşısına çıkan Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, her zaman olduğu gibi sahnede yine harikalar yarattı. Yaşları 7-14 arasında değişen 65 çocuğunun oluşturduğu koroyu, Tayfun Yılmaz yönetti. 90’lar Nostalji Konseri’ni dinlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen ve kızı İrem Sözen de geldi.

7K4A6311

4 ay boyunca çalışarak Nostalji Konserine hazırlanan çocuklar, rengarenk giysileriyle sahneyi renk cümbüşüne çevirdi. 10’u solo olmak üzere toplam 16 nostalji parçasını seslendiren çocuklar Manavgat halkından yoğun alkış aldı. Konseri izlemeye gelen veliler, “Elfida”, “kandırdım”, “Bir Şafaktan Bir Şafağa”, “Gül Güzeli”, “Kara Üzüm Salkımı” gibi popüler şarkılara eşlik etti. Konser sonunda söylenen İzmir Marşı ise hep birlikte bayraklar eşliğinde büyük coşkuyla söylendi. Gecenin sonunda sahneye çıkan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm koro çocuklarına, koroyu hazırlayan yönetmen Tayfun Yılmaz’a ve çocukları yetiştiren velilere teşekkür etti. Başkan Sözen, “ Bu akşam çocuklarımız bize, ekip ruhunun ne demek olduğunu öğretti. Bize bu güzel akşamı yaşatan çocuklarımıza bir kez daha alkış istiyorum. Hepsi muhteşemlerdi. Çocuklarımızın hepsi benim yol arkadaşlarım. Atatürk Türkiye’sinin geleceği olan çocuklarımızı burada gördükçe, ülkemizin geleceğinin ne kadar çağdaş, aydınlık ve güvenilir olduğunu bir kez daha görüyoruz. Böylesine güzel çocuklarımızı yetiştiren velilerimizin hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A6584

7K4A6586