MANAVGAT’IMIN YÜREKLİ, CESUR, ÇALIŞKAN, ÇAĞDAŞ ve ÖZG

MANAVGAT’IMIN YÜREKLİ, CESUR, ÇALIŞKAN, ÇAĞDAŞ ve ÖZGÜR KADINLARINA…

Anamız, bacımız, yol arkadaşımız.Bizi, “biz” yapan, emek ve hayat mücadelemizin en değerli yarısı olan kadınlarımız...Sizler, toplumu oluşturan en güçlü halkasınız.

En özverili, çalışkan ve üretken bireyler, sizlersiniz.

Sizler varsanız, hayatımız daha anlamlı.

Sizler varsanız, gökyüzü daha mavi, Şelale daha coşkulu, ırmak daha dingin, toprak daha verimli.

Sizler yanımızdaysanız ve elinizi omzumuza koyuyorsanız, biz başarılıyız.

Şanlı tarihimizde de hep böyleydi.

Ülkemizde bugün özgürce yaşıyorsak, bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve onlarla yan yana savaşan siz Türk kadınlarımıza borçluyuz.

Bu yüzden kadınlarımıza her zaman vefa borcumuz olduğunun bilincini taşımaktayız.

Manavgat’ımıza hizmet yoluna çıkarken, yanımızda hep siz kadınlarımız vardı. Sizden aldık gücümüzü. El ele çalıştık.

Üzüntüde, sevinçte her zaman birlikte olduk.

Başarının mutluluğunu paylaştık.

Omuz omuza verdik, kol kola girdik.

Siz bize güvendiniz, biz sizin güveninize layık olmaya çalıştık.

Kadınlarımız Olmazsa Olmazımızdır” dedik.

Kadınlar gülerse toplum güler” dedik.

“Kadın elinin değdiği her yer güzel olur” diye düşündük.

Bu fikirle siz kadınlarımızın daha fazla kent yönetiminde ve toplum hayatında söz sahibi olmasını istedik.

Çağdaş, aydınlık, modern, ışıl ışıl Manavgat’ın temellerini sizlerle attık.

Varlığınızla, sesinizle, nefesinizle, dokunuşlarınızla daha da güçlendik.

Manavgat’ı siz kadınlarımızla birlikte çalışarak daha da güzelleştirmek için çabaladık.

Güzel bir iş yaptığımızda, sizin alkışınızla onurlandık.

Güler yüzünüzle mutlu olduk.

Biz Manavgat’ta kadınlarımızın hep gülmesini istedik.

Bu yüzden bütün projelerimizi hazırlarken sizlerin en fazla ölçüde yararlanabilmesini gözettik.

Biz Manavgat’ta kadınlarımızı hiç üzmedik.

Siz kadınlarımız da bize her zaman destek oldunuz.

Birlik ve beraberliğe olan inancımız, içimizdeki sevgi ve Manavgat’a hizmet aşkı, siz kadınlarımızla anlam kazandı.

Bu anlamlı ruhun hiçbir zaman yok olmamasını diliyorum.

Çalışmalarımızda varlığınızla bizlere destek olan siz değerli kadınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hep birlikte el ele, daha güzel, daha mutlu ve aydınlık yarınlara yürüyelim diyorum.

Manavgat’ın özgür kadınlarına, barışın, kardeşliğin, paylaşımın kentinde, sizin desteğinizle Manavgat’ın Belediye Başkanı olmanın gururuyla, aklınız, fikriniz, emeğiniz için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, yürekten sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Sizler iyi ki varsınız.

Şükrü SÖZEN