MANAVGAT BELEDİYESİ UĞUR MUMCU’YU ANIYOR

U¦ŞUR MUMCU

MANAVGAT BELEDİYESİ UĞUR MUMCU’YU ANIYOR

Gazeteci, araştırmacı, yazar Uğur Mumcu, ölümünün 23’üncü yılında Manavgat Belediyesi’nce düzenlenen ve Giray Ercenk’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlikle anılacak.

Manavgat Belediyesi 24 Ocak 1993'te Ankara'da Karlı sokaktaki evinin önünde düzenlenen suikast sonucunda yaşamını yitiren demokrasi şehidi Uğur Mumcu’yu unutmadı. Gazeteci, araştırmacı, yazar Uğur Mumcu, ölümünün 23'üncü yılında Manavgat Belediyesi’nce Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle anılacak. 24 Ocak Pazar günü Saat 19.30’daki etkinliğe araştırmacı yazar Giray Ercenk konuşmacı olarak katılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tüm Manavgat halkını Uğur Mumcu’yu anma etkinliğinde yazar Giray Ercenk’i dinlemeye davet etti.