MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NA TAM NOT

DNZ_6695

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NA TAM NOT

Manavgat Belediyesi bünyesinde bu yıl ilk kez kurulan Çocuk Korosu, Manavgat halkıyla buluştukları ilk sahne performanslarında dinleyicilerden tam not aldı. Tayfun Yılmaz önderliğinde 4 aydır eğitilen koro öğrencilerinin, Atatürk Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle verdikleri konser büyük beğeni topladı.

Konseri izlemeye gelenler, kırmızı kıyafetler içindeki koro öğrencilerinin söyledikleri parçalara kimi zaman eşlik etti, kimi zaman yoğun alkışla yanıt verdi. Çocuklarının bu özel günlerine tanıklık eden veliler ise oldukça duygusal anlar yaşadı. Müzik öğretmenleri Tayfun Yılmaz’ın büyük bir özveri ile hazırladığı koro öğrencilerinin seslendirdiği solo ve koro eserler, büyüklere taş çıkarttı. Müzik öğretmeni Tayfun Yılmaz, konser başında koronun kurulmasına önderlik ederek, çalışmalara destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

DNZ_6642

DNZ_6614