• E-BelediyeE-Belediye
  • E-ImarE-Imar
  • Sanal TurSanal Tur
  • TelefonlarTelefonlar
  • IletişimIletişim
  • Nöbetçi EczaneNöbetçi Eczane

MANAVGAT ATASI’NI ANDI

 IDL_3259                          MANAVGAT ATASI’NI ANDI

 Manavgat Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün    aramızdan ayrılışının 77. yıldönümünde, Ata’sını çeşitli  etkinliklerle andı.

Manavgat Belediyesi 10 Kasım’ın ruhunu Anıtkabir’de yaşamak isteyen Manavgatlılar için 9 Kasım gecesi Atatürk Kültür Merkezi önünden Ankara’ya 4 otobüs kaldırdı. 10 Kasım günü Anıtkabir’de olan 200 Manavgatlı, Ata’sına bir adım daha yakın olmanın huzurunu yaşadı. Ulu Önder Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret edenler kendilerine bu imkanı sağlayan Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti.

IMG_0030

 

 

10 Kasım akşamında ise Manavgat Belediyesi Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Gülsen Tuncer ve sanatçı Haluk Çetin Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde “Mustafa Kemal’e Dair” adlı sunumlarını Manavgat halkıyla paylaştı. Manavgat halkı programa büyük ilgi gösterdi. Birçok şiir, radyo tiyatrosu, kültürel programı seslendirmiş olan, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Gülsen Tuncer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü günümüzde anlamanın ne denli önemli olduğu vurgusu taşıyan konuşmasıyla geceye başladı. Tuncer, daha sonra Nazım Hikmet’in Kurtuluş Savaşı Destanı’nı Haluk Çetin’in gitarı eşliğinde seslendirdi. Tuncer’in etkili okuyuş ve muhteşem vurgulamalarıyla izleyiciler değişik bölümlerde değişik duygulara kapıldılar. Sanatçıların sunumları, vatandaşların alkışlarıyla sık sık kesildi. Gece sonunda ünlü sanatçılara teşekkür çiçeklerini Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Öz ve Sebahat Çevik hediye etti.

IMG_2753

 

IMG_2807