MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ VE CUMHURİYET

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ VE CUMHURİYET KONSERİ

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı daha coşkulu ve milli duygular içerisinde geçirebilmeleri amacıyla bir dizi etkinlik hazırladı. 29 Ekim Perşembe günü Saat 19.00’da halkın ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla fener alayı düzenlenecek.

Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak Fener Alayı, Yapay Şelale kavşağını takip ederek Atatürk Kültür Merkezi’nde son bulacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde ise Saat 20.00’de ünlü sanatçı Leman Sam, Manavgat halkına bir konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını Cumhuriyet Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya davet etti. Başkan Sözen, “29 Ekim Perşembe günü fener alayı yürüyüşümüz ve Cumhuriyet Konserimizde hep birlikte elele olalım. Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.