MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI Sn. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN BERAT KAND

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI Sn. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi, Ramazan Ayından önceki son kandil gecesi olan Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat gecesi de diğer mübarek gecelerimiz gibi gündelik hayatın akışı içinde bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve insanoğluna verilen nimetlere teşekkür etme imkânları kazandıran birer fırsat olarak değerlendirilmelidir. Manavgat’ımız sosyal barışın ve paylaşımın, birliğin, kardeşliğin, en güzelinin yaşandığı Türkiye’ye örnek bir kenttir. Manavgat insanımız gelenek ve göreneklerine bağlıdır, yardımlaşma duyguları gelişmiştir. Bizim insanımız böylesi günlerde hep bir arada ve beraber olmayı tercih eder, birbirine sımsıkı sarılır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türk halkı olmak üzere tüm Türk- İslâm âleminin ve değerli Manavgatlı hemşerilerimin mübarek Berat gecesini kutluyor, feyz ve bereketinden hepimizin istifade etmesini diliyorum. Berat gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını, hepimize mübarek Ramazan ayına tertemiz gönüllerle girmeyi nasip etmesini Yüce Allah’tan dilerim.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı