MANAVGAT BELEDİYESİ ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU

DSC_5722

MANAVGAT BELEDİYESİ ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde özellikle cami önü ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

DSC_5725

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde dilencilere göz açtırmıyor. Zabıta memurları, planlı olarak yapılan dilenci operasyonu için, şehir merkezindeki kavşaklarda, pazartesi pazarı etrafında önlem aldı. Yapılan çalışmalar sonucu, vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişiler tespit edilerek yakalandı. Özellikle cami çıkışlarında ve Pazar etrafında dilenen kişiler, Zabıta Amirliği'ne götürüldü. Yakalanan dilencilere, idari işlem cezası uygulandı ve dilencilik yaparak temin ettikleri paralara kamuya aktarılmak üzere el konuldu. Denetimlerin sıklıkla devam edeceğini belirten Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları uyararak özellikle dilencilik yapan kişilere hiçbir para yardımı yapmamalarını gerektiğini vurguladılar.

DSC_5727