MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 8 MART ÖNCESİ “KADIN İSTERSE

kad¦-n isterse

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN

8 MART ÖNCESİ “KADIN İSTERSE” JESTİ

Manavgat Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde İstanbul Jest Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Kadın İsterse” adlı oyunu Manavgatlı tiyatro severlerle buluşturacak

İki perdelik komedi oyun “Kadın İsterse” 24 Şubat 2015 Salı günü Saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. İstanbul Jest Tiyatrosu'ndan 2015 tiyatro sezonuna ezber bozan bir oyun olarak nitelendirilen oyunda kadının her şeyi yapmaya gücünün yeteceği bir kere daha ortaya konmuş olacak. Aristophanes’in Lysistrata oyunundan esinlenerek Savaş Aykılıç tarafından yazılan ve Müfit Kayacan tarafından yönetilen “Kadın İsterse” isimli tiyatro oyununda kadınların istediğinde neleri değiştirebileceğini komedi dilde ele alacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını ve özellikle Manavgatlı kadınları oyunu izlemeye davet etti.