EVRENSEKİ’DE TAPU SEVİNCİ

EVRENSEK¦-'DE YAPILAN B¦-R TOPLANTIDAN G+ûR+£NT+£

EVRENSEKİ’DE TAPU SEVİNCİ

Evrenseki Mahallesi Köy İçi Mevkinde yapılan imar uygulaması sonucunda tapuları çıkan 90 vatandaş 23 Şubat Pazartesi günü Saat 16.00’da Evrenseki’de düzenlenecek tapu töreniyle tapularına kavuşacak.

Evrenseki Mahallesi’nde 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesine göre hazırlanan imar uygulaması, Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından sonuçlandırıldı.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN DAĞITACAK

Evrenseki Mahallesi köy içi mevkiinde yapılan imar uygulaması sonucunda 90 kişi tapularını almaya hak kazandı. Bölgede imar uygulaması olmadığı için yıllardır bekleyen vatandaşlar 23 Şubat 2015 Pazartesi günü Saat 16.00’da Evrenseki’de düzenlenecek törenle tapularına kavuşacak. Hak sahipleri, Evrenseki halkının da katılacağı törende tapularını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in elinden alacak.