BAŞKAN SÖZEN’DEN SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

DEN_5935 BAŞKAN SÖZEN’DEN

SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü gül dağıtarak kutladı.

Sabah saatlerinde belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Oytun Eylem Doğmuş, Aydın Öz, Sebahat Çevik ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’na gelen Başkan Şükrü Sözen, gün boyunca tarihi köprü üzerinden geçen Manavgatlı hemşerilerine gül hediye etti. Karşılarında bir an Başkan Şükrü Sözen’i gören ve onun elinden gül alan vatandaşlar çok memnun oldu.

DEN_5987

DEN_5843

Kimi vatandaşlar Başkan Sözen ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Manavgat Halkı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle belediyenin hazırladığı standda anı fotoğrafı çektirme imkanı da buldu. Gün boyunca 5 bin adet gül dağıtan Başkan Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkının 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı. Başkan Şükrü Sözen, “Her şey bir insanı sevmekle başlar. Sevgi her yaptığımız işin temelinde olmalıdır. İçimizdeki Manavgat sevdası ise hiçbir zaman bitmeyecek, her zaman artacak bir sevgidir. Tüm Manavgat halkımın Sevgililer Gününü kutlarım” dedi.

DEN_6042

DEN_6062