Herford Heyeti Manavgat`ta

13Manavgat,Kardeş Şehrimiz Herford`dan gelen 65 kişilik heyeti ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan konuklarımız dün katıldıkları bot turu ile Manavgat Irmağı`nı yakından tanıma imkanı buldular.

Aralarında Herford Belediye Meclis Üyeleri`nin de bulunduğu heyeti bot turu öncesi eski balık hali önünde karşılayan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek konuklarımızın ellerini tek tek sıkarak hoş geldiniz dedi.Sıcak görüntülerin yaşandığı karşılamanın ardından botta bir konuşma yapan Şimşek, Herford`lu dostlarımızı aramızda görmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Manavgat ve Herford arasındaki ilişkilerin daha da gelişebilmesi için dostlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Herford Ernsttbarlach Schule`dan 30 öğrencinin de katıldığı 65 kişilik heyet 5 gün boyunca ilçemizde kalacak ve Manavgat`ın tarihi ve turistik yerlerini gezecek. Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanvekili Sema Ecevitoğlu ile de bir araya gelecek olan Herford`lu konuklar 18 Kasım Cuma günü ilçemizden ayrılacak.