HAYATI KAÇIRMAYANLAR KLÜBÜ MANAVGAT’TA SEMİNER DÜZENLEDİ

HAYATI KAÇIRMAYANLAR KLÜBÜ MANAVGAT’TA SEMİNER DÜZENLEDİ

Manavgat Belediyesi, kent halkını sağlık konularında bilinçlendirmeye devam ediyor.

Manavgat Belediyesi ve Kontinans Derneği ile ortaklaşa olarak İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde organize edilen “Hayatı Kaçırmayanlar Klübü” adlı seminer, vatandaşla buluştu. Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Tufan Tarcan, Dernek Genel Sekreteri Prof. Dr. İlker Şen ve sanatçı Nergis Kumbasar, seminere katılanları idrar kaçırma sorunu ve çözüm yolları konusunda bilgilendirdi.

_NVG4821

Ünlü sanatçı Nergis Kumbasar'ın sunumuyla düzenlenen seminerde, vatandaşlar merak ettikleri soruları sorarak bilgi alışverişinde bulundu. Seminerin ardından sanatçı Nergis Kumbasar, “Hayatı Kaçırma Sen Bir Yolu Var İstersen” isimli kitabını Manavgatlılara imzalı şekilde dağıttı. İnsanları sağlık konusunda bilinçlendirmek için şehir şehir gezen “Hayatı Kaçırmayanlar Klübü ekibi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek seminerin verimli geçtiğini ifade etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına konuşma yapan Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu ise Manavgat Belediyesi’nin kent halkının sağlık konularında bilinçlenmesi için çalışma yürüttüğünü ifade ederek vatandaşların gerekli tedbirleri alabilmelerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

_NVG4828

_NVG4873