GÜREŞ FEDARASYONU’NDAN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

GÜREŞ FEDARASYONU’NDAN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

Türkiye Güreş Federasyonu, ata sporu yağlı güreşlere sahip çıkan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e plaketle teşekkür etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkan Vekili Tevfik Korkmaz, Güreş Federasyonu Etik Kurulu Üyesi Burhan Kılıç, Federasyonun Akdeniz Bölge Sorumluları Cevat Gündoğdu, Sayın Hüseyin Çetin ve Teknik Kurul Üyesi Hasan Teker, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Güreş Federasyonu’nun ziyaretine Manavgat Belediyesi Güreş takımına transfer olan 2014 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı, er meydanlarının Örümcek Adamı lakaplı başpehlivanı Serhat Gökmen, Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim, Manavgat Belediyesi başaltı pehlivanları Serhat Elvan,Yücel Yazıcı ve Kemal Şahin de eşlik etti.

_NVG4451

SÖZEN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in ata sporuna sahip çıktığını ve gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük emek verdiğini belirterek Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür plaketi takdim etti. Federasyon yetkilileri “Manavgat Belediyesi Hizmet Binasında bulunan alana güreş salonu yaptırarak geleceğin başpehlivanlarını yetiştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve değerli güreş ekibine ata sporumuza yaptıkları hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunmak istedik. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarıla diliyoruz” dedi. Başkan Şükrü Sözen ise, “Federasyon yetkililerimiz ve güreşçilerimizle 12 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan 9. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleriyle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Güreş Federasyonu’nun ata sporumuz yağlı güreşleri yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmamızdaki çabamız nedeniyle belediyemize sunduğu teşekkür plaketi ise bizleri son derece onurlandırdı. Değerli federasyon yetkililerine ve güreşçilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

_NVG4454

_NVG4464