MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

2021 yılına gireceğimiz şu günlerde Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun Side’de beyaz kıyafetlerle çektiği “Güzel Günler Göreceğiz” klibi, Antalya ve Manavgat halkına umut oldu. Klip, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, sözleri Nazım Hikmet Ran’a, bestesi Alp Murat Alper’e ait olan “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” isimli şarkıya, Side Antik Kenti’nde muhteşem klip çekti. Yönetmenliğini Serkan Köse’nin yaptığı ve koro şefi Tayfun Yılmaz önderliğinde çekilen klipte, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak sık sık ateş ölçümü yapıldı, sosyal mesafe kuralları titizlikle uygulandı. Saflığın ve temizliğin anlamı olan beyaz elbiseler ile klip çekimi gerçekleştiren 55 çocuk, tüm çocukların umut dolu olmasını ve güzel günlere duyulan özlemi ifade ederek pandemi döneminin bir an önce son bulmasını istediklerini dile getirdi.

ÇOCUKLAR (1)

Sosyal medyada büyük ilgi çeken klip hakkında düşüncelerini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuk korosunun seslendirdiği şarkının oldukça anlamlı olduğunu belirterek umudun her zaman var olduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “ Her dinlediğimizde bizlere, güzel günlere kavuşmanın özlem ve umutla olduğunu hatırlatan “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” şarkısını ben de büyük bir hayranlık içerisinde seyrettim. Çocuklarımızın herkese örnek olurcasına verdiği mesaj ise, yaşadığımız bu zorlu süreçten ancak umudumuzu diri tutarak çıkacağımızı ifade etmeleriydi. Yüreği kocaman çocuklarımızı ve klipte emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu süreci birlikte aşarak güzel günleri tekrar görmeyi temenni ediyorum” dedi.

ÇOCUKLAR (3)

ÇOCUKLAR (6)ÇOCUKLAR (8)