BAŞKAN SÖZEN’DEN BÜYÜK HALK BULUŞMASI

BAŞKAN SÖZEN’DEN BÜYÜK HALK BULUŞMASI

Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen, 27 Nisan 2018 Cuma günü Manavgat halkı ile kucaklaşmaya hazırlanıyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Değişen Manavgat” sloganıyla yola çıkarak “Büyük Halk Buluşması düzenleyecek. Başkan Şükrü Sözen, 27 Nisan 2018 Cuma günü saat 16.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde tanıtım toplantısında Manavgat halkı ile buluşmaya hazırlanıyor. Başkan Sözen düzenleyeceği halk buluşmasında, başkanlık süreci boyunca ortaya koyduğu projelerini ve yeni projelerini vatandaşlar ile paylaşacak.

ŞEHİR DEĞİŞİRSE HAYAT DEĞİŞİR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkı ile buluşacak ve kucaklaşacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek; “Biliyoruz ki şehir değişirse hayat değişir. Manavgat’ta çevreye dost, hayata değer katan projelerimizle, kentimizi daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Manavgat'ımızdaki değişimi ve projelerimizi sizlerle paylaşmak bizlere büyük onur verecektir. 27 Nisan Cuma günü saat 16.30’da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz "Değişen Kent" Büyük Halk Buluşmasına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.