BAŞKAN SÖZEN'DEN ANTREMAN ZİYARETİ

DNZ_2381

BAŞKAN SÖZEN'DEN ANTREMAN ZİYARETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı bir sezon geçirerek ilk play off maçında Kestelspor'u yıkan Manavgat Belediyespor'u antrenmanda ziyaret etti.

Başarılı bir sezon geçirerek play off'lara katılmaya hak kazanan Manavgat Belediyespor ilk maçında favori takımlardan Kestelspor karşında galip geldi. İl dışında bulunduğu için maçı izleyemeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediyespor'u antreman yaptığı sahada ziyaret etti. Başkan Sözen, sahaya inerek futbolcularla tek tek selamlaştı.

DNZ_2362

Sezon boyun tüm maçlara izleyici olarak gelen ve takıma her zaman tam destek veren Başkan Sözen, bu maçta aralarında olmadığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Bundan sonraki maçlarda da her zaman maçlarda yanlarında olacağını belirten Başkan Sözen, '' Play off maçlarını başarılı bir şekilde geçirerek şampiyon olacağımıza inancımız sonsuz. Muratpaşa Belediyespor'la oynayacağımız maçı da alarak geçen hafta gösterdiğimiz başarıyı bu haftada devam ettirmek istiyoruz '' dedi. Manavgat Belediyespor, 12 Şubat Pazar Günü Muratpaşa Belediyespor'la Mustafa Çetinkaya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00'da başlayacak maça izlemek isteyen taraftarlar saat için 12.00'da Atatürk Kültür Merkezi önünden servis kalkacak.

DNZ_2350

DNZ_2371