MANAVGAT BELEDİYESİNDEN YENİ İMAR YOLLARI

EMEK MAHALLES¦-'NDE YEN¦- ¦-MAR YOLU (3)

MANAVGAT BELEDİYESİNDEN YENİ İMAR YOLLARI

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan mahallelere ve kırsal mahallelere, yeni imar yolu ve kadastro yolu kazandırıyor.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolları açarak kenti genişletmeye devam ediyor. 2016 yılında 30 km imar ve kadastro yolu açan ekipler, çalışmalarını, Karacalar Mahallesi.

EMEK MAHALLES¦-'NDE YEN¦- ¦-MAR YOLU (2)

Sülek Mahallesi, Emek Mahallesi, Hatıplar Mahallesi, Ilıca Mahallesi, Salkımevler Mahallesi, Sorgun Mahallesi ve Side Mahallesi gibi bölgelerde devam ettiriyor. Bu kapsamda Hatıplar’a 150 metre, Karacalar ve Sülek Mahallesi’ne 500 metre, Emek’te 200 metre, Ilıca’da 150 metre, Side’de 50 metrelik, Sorgun’da ise 30 metre eninde 1 km’ye yakın yeni imar yolu açıldığı belirtildi. Açılan yeni imar yollarına asfalt döküm işlerinin de devam ettiği belirtildi. Hızla gelişip büyüyen Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat’ımızı geleceğe taşımak bizim görevimiz. Bu amaçla yeni imar yolları açarak kentimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızı da üzmemeye gayret ediyoruz” dedi.

HATIPLAR'DA ¦-MAR YOLU +çALI+ŞMASI (1)

HATIPLAR'DA ¦-MAR YOLU +çALI+ŞMASI (4)

ILICA'DA YEN¦- ¦-MAR YOLU +çALI+ŞMASI (1)

KARACALAR S+£LEK YEN¦- ¦-MAR YOLU A+çILMASI (3)