Aşçılardan Başkan Sözen'e ziyaret

Manavgat Aşçılar Derneği'nin yeni yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen&'i ziyaret etti. Başkan Sözen, Türk kültürünün tanıtılmasında aşçılara büyük iş düştüğünü belirterek, Aşçılar Derneği'nin kendisi için iki kat öneminin olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kuruldan sonra yönetimi eski Başkan Haşim Erdoğan'dan devir alan Manavgat Aşçılar Derneği yeni Başkanı İsmail Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete dernek yönetiminden Cemil Uyarlı, Raif Sekli, Mehmet Yaman, Zeki Güven, Rahmi Özdemir, Sadettin Durası, Kazım Karatay, Ali İhsan Gümrah ve Şakir Solak katıldı. Beyaz kıyafetleri ve kepleriyle kendisini ziyarete gelen aşçıları büyük bir nezaket ve sevinçle ağırlayan Başkan Sözen, dernek yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Sözen, Türk mutfağının tüm dünyaya tanıtılmasında derneğe büyük işler düştüğünü belirterek aşçıların misyonunun çok önemli olduğunu söyledi.

Ortak paydada buluşacağız
Bu yıl yapılacak olan festivalde aşçılarla birlikte organizasyonların yapılabileceğini de vurgulayan Başkan Sözen, derneğin her türlü faaliyetlerinde de belediye olarak desteklerini esirgemeyeceğini vurguladı. Başkan Sözen, "Turistik tesislerimizde görev yapan aşçılarımız, bizim kültürümüzü tüm dünyaya tanıtıyor. Turizm tanıtımımıza katkıda bulunan Aşçılar Derneği bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu yıl yapacağımız festivalimizde dernek yönetimi ile ortak çalışma paydasında birleşebiliriz. Bu gün bu ziyareti yapan aşçılarımız beni çok mutlu etti. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş da kurum yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek Başkan Sözen'e desteklerinden dolayı bir plaket hediye etti