"Sevgilimiz Manavgat"

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle yayınladığı bildiride; "Bizim sevdiğimiz, MANAVGAT´tır. Manavgat bizim sevdamızdır" dedi.

Sevgilimiz Manavgat
İnsanoğlu açısından sevgi, huzurlu ve mutlu bir yaşamın sürdürebilmesi için çok önemlidir. Hayatımızı sevgi üzerine inşa etmek ve onu kalıcı kılmak kişisel mutluluğumuzun temel koşuludur. Bu nedenle insanlar, sevgiyi bulmak ve yaşatmak için her zaman üstün çaba göstermektedir.

Sevgiyi ve sevgililer gününü sadece kadın-erkek ilişkilerine indirgemek de eksik bir yaklaşım olur. Sevgili, sevilendir…

Kendisiyle barışık yaşayan, insanları seven, yaşadığı yeri seven, doğayı ve içindeki herşeyi seven insanların oluşturduğu toplumlar, sosyal barışı yakaladıkları için geleceğe daha güvenle bakar.

Bizim de sevgilimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız, yaşadığımız yer MANAVGAT´tır. Manavgat bizim sevdamızdır. Manavgat´ımız sevgiyle, birliktelikle, barışla gelişecek, büyüyecek çok daha iyi konumlara gelecektir.

Sevmek kadar sevgiyi ifade etmek çok daha önemlidir. Manavgat’ımızda küçük, büyük, genç, yaşlı herkesin yaşantılarını sevgi üzerine inşaat etmek ve bu sevgi ve barış ortamının kalıcı olmasını sağlamak en büyük hedefimizdir.

Son 1 aydır çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekte, bölgemizde sosyal barış ve sevgi zincirinin sıkı sıkı bağlanması için her kesimden insanı birleştirerek, ortak akıl yaratmaya çalışıyoruz. Tüm Manavgat halkını bu sevgi zincirinin bir halkası olmaya davet ediyorum

Manavgat’ta sosyal barış ve sevgi ortamının yaratılmasında bize destek veren her kesime, meclis üyelerimize, siyasi parti temsilcilerimize, değerli oda başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Sevginin sadece 14 Şubat’larda değil, bütün günlerde ve zamanlarda yaşanıp ifade edildiği bir dünya dileklerimle bütün hemşerilerimin bu anlamda sevgililer gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı