Okullara Fırtına Tatili...

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden yapılan açıklamaya göre; Antalya ve çevresinde bugünden itibaren etkili sağanak yağış, kuvvetli fırtına beklenildiği için 08 Şubat 2010 günü okullar bir gün süre ile tatil edilecektir.

İlçemizde elverişsiz hava koşullarından dolayı ikinci dönem eğitim ve öğretime bir gün sonra başlanacak.

Manavgat Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, yaptığı yazılı açıklamada, bölgede yoğun sis ve şiddetli fırtına olması ihtimaline karşı okulların bir gün süreyle tatil edildiğini bildirdi.

Bilge, Antalya Valiliği´nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracığıyla yaptığı açıklamada Antalya ve çevresinde bugünden itibaren etkili sağanak yağış, kuvvetli fırtına beklenildiği ve rüzgar hızının zaman zaman saatte 80-100 kilometrenin üzerine çıkabileceğini belirttiğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilge, öğrencilerin hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi ve zarar görmemesi için Antalya Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 8 Şubat´ta ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarının bir günlüğüne tatil edildiğini kaydetti.

Bilge, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personelin de 1 günlüğüne idari izinli sayılacağını bildirdi.