Haber Arşivi 2 Sayfa 5

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle, yangının en çok zarar verdiği mahallelerden birisi olan Belenobası ve bölgeye yakın olan mahallelerde vatandaşlara aşure ikram etti.

ÇOCUKLARDAN GÖZ YAŞARTAN MANAVGAT KLİBİ

Manavgat Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Koroları, Manavgat yangınlarındaki yedi yangın şehidi, yanan binlerce can ve kül olan ormanlar anısına Micheal Jackson’un Heal The World (Dünyayı İyileştir) şarkısını seslendirerek klip yaptı. Orman alanları yanmadan önce çekilen klip, izleyenleri duygulandırdı

MANAVGAT BELEDİYESİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yangın felaketi sonrasında kentin her köşesinde adeta arı gibi çalışan Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan mahallelerde tespit çalışması yapıp acil ihtiyaçları yerine ulaştırırken bir yandan da evi yanıp yeni yaşam alanları oluşturulmuş vatandaşlara hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını teslim ediyor.

BELEDİYEDEN AĞAÇLARA İTİNALI NAKİL

Bir yandan büyük yangın felaketinin yaralarını sarmak için çaba sarf eden Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan da kenti geleceğe taşıyacak cadde düzenlemesi projelerine devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Barbaros Caddesi’nde bir süre önce başlatılan Kentsel Çevre Düzenleme Projesi çalışmalarının aksamadan yürütülmesi talimatını verdi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2021 YENİ

mutlu yıllar 2021-01

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2021 YENİ YIL MESAJI

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

2021 yılına gireceğimiz şu günlerde Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun Side’de beyaz kıyafetlerle çektiği “Güzel Günler Göreceğiz” klibi, Antalya ve Manavgat halkına umut oldu. Klip, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.