Haber Arşivi 2 Sayfa 6

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM” KA

ESNAFA DESTEK KAMPANYASI (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM” KAMPANYASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen yerel esnafı güçlendirerek bir nebze de olsa onlara can suyu olabilmek amacıyla kent genelinde farkındalık kampanyası başlattı.

MANAVGAT 2021’e IŞIL IŞIL GİRECEK

MANAVGAT 2021’e IŞIL IŞIL GİRECEK

Manavgat Belediyesi, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala, tüm caddeleri ve Antik Side’yi led aydınlatmalarla ışıl ışıl yaptı.

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI’NDA DENETİM

df514670-9ca6-41c5-8d8d-91410116d406

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI’NDA DENETİM YAPTI

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle işyerlerinde koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YAĞIŞ SEFERBERLİĞİ

ALTINKAYA (6)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YAĞIŞ SEFERBERLİĞİ

Manavgat Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu tüm Antalya ve ilçelerinde hayatı durma noktasına getiren yağışlardan olumsuz etkilenen vatandaşlara destek amacıyla kriz masası kurarak ilgili tüm birimlerini seferber etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDE YILIN SON MECLİSİ

_NVG8589

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDE YILIN SON MECLİSİ

Manavgat Belediye Meclisi 2020 yılının son oturumu olan Aralık Ayı Toplantısı’nı Side Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirdi.

SÖZEN’DEN SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

SÖZEN’DEN SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu.