MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERAKENDE VE DENİZKENT’E PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Perakende ve Denizkent mahallelerinde park yapım çalışmasını tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı kısa sürede tamamlayarak hizmet sundu.

7K4A5023

Ayrıca park içerisinde bölge sakinlerinin spor yapmasını sağlamak amacıyla spor aletleri de konuldu. Bölgede yaşayan vatandaşlar, Manavgat Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Başkan Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm mahallelerde yaşayan çocukların ve vatandaşların sosyal yaşam alanlarına katkı yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Sözen, “Her Mahalleye Bir Park projemiz ile hem çocuklarımıza gönüllerince eğlenebileceği bir alan sunuyoruz hem de vatandaşlarımızın soluk alabileceği alanları hizmete sunmuş oluyoruz. Park yapımı çalışmalarımızı, bu bilinçle sürdürmeye devam edeceğiz. Parkımız, bölge sakinlerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

7K4A5024

7K4A5025