Haber Arşivi 2 Sayfa 4

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERAKENDE VE DENİZKENT’E PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Perakende ve Denizkent mahallelerinde park yapım çalışmasını tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı kısa sürede tamamlayarak hizmet sundu.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 3 GÜN 23 NİSAN KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha coşkulu bir şekilde kutlayabilmeleri amacıyla 3 gün sürecek olan muhteşem bir kutlama organizasyonu düzenledi.

YABANCI ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Şule- Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Erasmus Projesi kapsamında Portekiz, Sırbistan ve Litvanya’dan Türkiye’ye gelen yabancı öğretmenler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

MİNİKLERİN DİSCOVERY PARK GEZİSİ

Manavgat Belediyesi Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 90 çocuk, Hayvanları Koruma Haftası kapsamında, Manavgat’ta bulunan Discovery Park Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etti. Öğretmenleri ile birlikte daha önce hiç görmediği hayvanları yakından gören minikler, keyifli anlar yaşadı. Hayvanları kendi elleriyle besleyen çocuklar, fok balığı gösterisini de büyük bir heyecanla izledi.

HAFİF HASARLI BİNALAR NEF VAKFI-İHTİYAÇ HARİTASI ve BELEDİYE İŞBİRLİĞİYLE ONARILIYOR

398 BİNADAN 160’ı ONARILDI

Manavgat’ta Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından Manavgat Belediyesi’nin çözüm ortaklığıyla bir süredir yürütülen “Bir Destek Bir Yuva” projesi kapsamında hafif hasarlı ev statüsündeki 398 binanın bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN SÖZEN’DEN EVSİZ AİLEYE KONTEYNER

Çolaklı Mahallesinde işten kovulup, evlerinden de atıldıkları için tarlada yaşamak zorunda kalan 5 kişilik ailenin imdadına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yetişti.