Haber Arşivi Sayfa 3

BELEDİYEDEN AĞAÇLARA İTİNALI NAKİL

Bir yandan büyük yangın felaketinin yaralarını sarmak için çaba sarf eden Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan da kenti geleceğe taşıyacak cadde düzenlemesi projelerine devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Barbaros Caddesi’nde bir süre önce başlatılan Kentsel Çevre Düzenleme Projesi çalışmalarının aksamadan yürütülmesi talimatını verdi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2021 YENİ

mutlu yıllar 2021-01

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2021 YENİ YIL MESAJI

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDAN UMUT DOLU KLİP

2021 yılına gireceğimiz şu günlerde Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun Side’de beyaz kıyafetlerle çektiği “Güzel Günler Göreceğiz” klibi, Antalya ve Manavgat halkına umut oldu. Klip, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM” KA

ESNAFA DESTEK KAMPANYASI (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM” KAMPANYASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen yerel esnafı güçlendirerek bir nebze de olsa onlara can suyu olabilmek amacıyla kent genelinde farkındalık kampanyası başlattı.

MANAVGAT 2021’e IŞIL IŞIL GİRECEK

MANAVGAT 2021’e IŞIL IŞIL GİRECEK

Manavgat Belediyesi, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala, tüm caddeleri ve Antik Side’yi led aydınlatmalarla ışıl ışıl yaptı.

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI’NDA DENETİM

df514670-9ca6-41c5-8d8d-91410116d406

MANAVGAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI’NDA DENETİM YAPTI

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle işyerlerinde koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.