MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR YOLLAR KIŞA HAZIRLANIYOR

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR YOLLAR KIŞA HAZIRLANIYOR

Manavgat Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması amacıyla kentin muhtelif yerlerinde asfalt ve yol bakım çalışmalarını hızlandırdı.

ASFALT ve YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılağaç, Kadılar, Tepeköy, Hacıali- Kurtlar ve Ayrancılar Mevkii ve Çolaklı Mahallelerinde sathi kaplama çalışması yapılıyor. Kırkkavak, Yeşilbağ, Doğancam, Şelale, Emek, Gündoğdu, Side ve Sarılar Mahallelerinde ise yol bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte cadde ve sokaklar daha kullanışlı hale gelirken, bölge halkı ve esnaflar yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek belediye ekiplerine ve Başkan Sözen’e teşekkür etti.

ÇOLAKLI (2)

BAŞKAN SÖZEN; AYAKLAR ÇAMURA DEĞMEYECEK

106 mahalle genelinde belirlenen program dahilinde vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı hizmet götürdüklerini belirten Başkan Şükrü Sözen, “ Yaklaşan kış mevsimi öncesinde hiçbir vatandaşımızın ayağının çamura değmesini istemiyoruz ve ivedilikle çalışma planlarımızı hazırlayıp hayata geçiyoruz. Büyüyen ve çağdaş bir kent olma yolunda ilerleyen kentimize daha iyi bir şekilde hizmet etmenin bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız 106 mahallemize de ulaşabilmek. Halkımız için 24 saat çalışıp hizmet üretiyoruz. Çalışmalarımız sırasında gün, saat, yer mefhumu gözetmeyen belediye ekiplerimize ve herşeyden önemlisi çalışmalarımıza destek veren vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOLAKLI (3)

SARILAR (1)