MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇAYYAZI, DÜZAĞAÇ ve SALKIMEVLER

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇAYYAZI, DÜZAĞAÇ ve SALKIMEVLER’E ASFALT

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesinde vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması amacıyla kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin yürüttüğü asfalt çalışmalarında, Manavgat merkezde bulunan Salkımevler Mahallesi’nin yanı sıra kırsal alanda bulunan Düzağaç, Çayyazı Mahalleleri asfaltlandı. Yolları düzenlenen vatandaşlar, yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan kurtulmuş olacak.

Düzğaç (5)

Mahalle sakinleri, yol çalışmaları nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kırsal mahallelerimize imkanlarımız ölçüsünde planlı bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kış mevsimi öncesinde vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımız, Manavgat Belediyesi’nin hizmetlerini ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde almaya devam edecektir” dedi.

Salkımevler (2)

Salkımevler (1)Çayyazı (4) Çayyazı (3)

Düzğaç (4)