MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET ATAĞI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET ATAĞI

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde yol, asfalt, kaldırım ve park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma planı dahilinde Beşkonak Mahallesi, Beydiğin Mahallesi ve Tepeköy Mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle içlerine kadar giren yol çalışmaları sonrasında vatandaşlar yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulmuş olacak. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yine kırsal mahallelerde park yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamdaki planlama dahilinde hizmet veren ekipler, Uzunkale Mahallesi’nde büyük bir park yapım çalışmasına başladı.

BEYDİĞİN MERKEZ (2)

Parkta yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, banklar, oturma grupları, yeşil alan bulunacak. Mahalleli çocukların çok yakında modern bir parka kavuşacakları açıklandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde imkanlar ölçüsünde ve planlama dahilinde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Başkan Sözen, “78 kırsal mahallemizde yol, asfalt, kaldırım, kapalı alan, park, muhtarlık hizmet binaları, çeşme gibi çalışmalarımız devam ediyor, Ekiplerimiz kentin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet götürüyor. Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm halkımızın yaşam standartlarını daha üst düzeye çıkarabilmek” dedi.

UZUNKALE'YE PARK-1

UZUNKALE'YE PARK-2