TV STARTLARDAN MANAVGAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET

TV STARTLARDAN MANAVGAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Ukrayna TV kanalının 13.sünü düzenlediği ve Manavgat Belediyesi'nin de sponsorluğunu üstlendiği TV START Festivali Çocukları, Manavgat Belediyesi’ni ziyaret etti. Manavgat Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleşen TV START Festivali’ne Ukrayna, Rusya, Bulgaristan, Kazakistan, Kosova, Arnavutluk, Romanya, Çekya, Vietnam, Güney Afrika olmak üzeri 10 farklı ülkedem toplam 95 çocuk ve anneleri katıldı. Festival kapsamında 4-17 yaş arası çocuklar vokal, model, koreografi, şov programı, spikerlik gibi dallarda kıyasıya mücadele edecek. Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezen çocuklar kendilerine bu fırsatı sunan Manavgat Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

MNVG2820

Yıldızları Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Ceylan, “Ellerimiz, kulaklarımız, dudaklarımız ve ayaklarımız aynı sevgimiz yüreğimiz aynı. Sizleri seviyoruz hoş geldiniz” dedi. Ziyaret sonrasında getirilen hediyeleri kabul eden Ceylan, Çocuklar için özel hazırlanmış olan paketleri de kendi elleriyle takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

MNVG2809

MNVG2833