MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

galibiyet

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Karaman Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, Manavgat Belediyespor yönetimi ve çok sayıda sporsever takip etti. Başlama vuruşunun ardından sahada istekli bir futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, aradığı golü bir türlü bulamayınca ilk devreyi 0-0 berabere kapattı.

1 (1)

Karşılaşmanın ikinci yarısında atak futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 51. Dakikada penaltıdan Engin Mustafa Ulutaş, 9+4.üncü dakikada da Muhammet Akdeniz ve 90+7. dakikada da Fatih Gümüşel’in attığı gollerle skoru belirleyen taraf oldu. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca Manavgat Belediyespor sahadan 3-0 galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

1 (5)

Karşılaşmanın ardından takımı soyunma odasında ziyaret eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, futbolcuları tebrik ederek, başarılarından dolayı kutladı. Her koşulda, en olumsuz şartlarda bile takıma sahip çıkan, takımını destekleyen, kucaklayan bir taraftara sahip olduklarını belirten Sözen, taraftarlara teşekkür etti.

1 (12)

Manavgat Belediyespor, 6 Ekim 2019 Pazar Günü Ortaca Belediyespor ile saat 15.00’te Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçı izlemek isteyen taraftarlar için Pazar günü saat sabah 08.00’de Atatürk Kültür Merkezi önünden araç kaldırılacağı yetkililer tarafından açıklandı.

1 (10)