SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN ÜÇAYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN ÜÇAYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

Hepimiz için son derece büyük önem arz eden, rahmet, mağfiret, bereket, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü dolu özel bir zaman dilimine girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Regaip, Miraç, Berat ve Kadir geceleriyle taçlandırılan mübarek Üç Aylar’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yaşamımızda yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza ve Allah`a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize yardımcı olmaktadır. Üç Aylar geçmişin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir imkândır. Dinimizin bizden istediği; barış, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesini sağlamak görevimiz olmalı. Bu mübarek günlerde hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatıp, anne babamız, eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz. Sosyal barışın en güzelinin yaşandığı Manavgat’ımızda bu yaşam tarzı fazlasıyla mevcuttur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Manavgat halkımızın üç aylarının ve Regaip Kandilinin hayırla vesile olmasını temenni eder, bütün İslam aleminin ve Türk halkının barış ve huzur içinde olmasını dilerim.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı