Başkanımızdan Pir Sultan Abdal Derneğine ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve CHP`li meclis üyeleri Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Manavgat Şubesi`ni ziyaret ederek yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birkaç ay önce göreve başlayan Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Manavgat Şubesi yeni yönetimine bir nezaket ziyareti yaptı. Başkan Sözen'in Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ziyaretine CHP`li meclis üyeleri Hasan Şekerlisoy, İbrahim Halimoğlu, Bülent Özgüven, Osman Tümbül ve Erşan Özden de katıldı. Dernekte yönetimin değişmesinden sonra, işlerinin yoğunluğu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretini gecikmeli yapabildiğini anlatan Başkan Sözen, yeni Başkan Ayten Sevinç'e görevinde başarılar diledi.

Kan değişikliğinde fayda vardır
Özellikle sivil toplum örgütlerinde yapıların yenilenmesinde ve kan değişikliğinde yarar olduğunu belirten Başkan Sözen, başarılı çalışmaların duyumlarını aldığını, bunun da kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Dernek Başkanı Ayten Sevinç, büyük bir nezaketle ağırladığı Meclis üyeleri ve Başkan Sözen'i 29 Mart'ta Cemevi yapımı için düzenleyecekleri konserlerine davet etti. Başkan Sözen, belediye olarak bütün dernek ve oluşumlarla iyi ilişkiler içinde olmaya gayret ettiğini anlatarak Manavgat'ta bir cemevinin yapımı ve yer tahsisiyle ilgili olarak da yeri ve zamanı geldiğinde gerekenin yapılacağını söyledi.

Anlayış ve dayanışma içinde olalım
Sözen, "Hedefimiz seçim öncesi verdiğimiz tüm sözleri görev süremiz içinde yerine getirebilmek. Bunun için büyük çaba harcıyoruz. Şimdiye kadar bazı projelerimizi yerine getirdik. Ancak siz de takdir edersiniz ki, her şey her istediğinizde anında olmuyor. Manavgat'ta bir cemevi yapımı için yer tahsisi için bazı teknik çalışmaların araştırmaların yapılması gerekiyor. Yeri ve zamanı geldiğinde bu isteği gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu anlamda istek sahiplerinin de sabırlı olması gerekiyor. Bir bütün olarak dayanışma ve anlayış içinde çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" diye konuştu.