PİKNİK SEPETİ KAHKAHAYA BOĞDU

PİKNİK SEPETİ KAHKAHAYA BOĞDU

Manavgat Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Piknik Sepeti” isimli tiyatro, Atatürk Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Ahmet Deniz’in yaptığı, Deniz Nida Şeker’in yazdığı komedi oyununu, usta tiyatro sanatçıları Ahmet Çevik, Aylin Kabasakal, Cengiz Güleryüz, Serhan Atak ve Esin Gündoğdu canlandırdı. Birbirinden farklı iki ailenin piknik esnasında tanışmasını ve ortak yönleri olmamasına rağmen şaşırtıcı bir yakınlık gelişmesini anlatan “Piknik Sepeti” izleyenleri kahkahaya boğdu. Usta Tiyatro oyuncusu Levent Kırca’nın tiyatro ekibi olarak bilinen sanatçılar, Manavgatlı tiyatro severler tarafından büyük bir beğeni topladı.

_NVG0324

Atatürk Kültür Merkezi’ni oldukça beğenen tiyatro ekibi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e kendilerini coşku dolu seyirciyle buluşturduğu için teşekkür etti. Oyunun sahnelenmesinin ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Halis Akkaya, Manavgat halkına unutulmaz bir akşam yaşattıkları için usta sanatçılara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

_NVG0327

_NVG0329