MANAVGAT BELEDİYESİ DEMİRCİLER PARKI’NI YENİLEDİ

MANAVGAT BELEDİYESİ DEMİRCİLER PARKI’NI YENİLEDİ

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Demirciler Mahallesi’nde bulunan parkta yenileme çalışması başlattı. Düzenleme çalışmaları kapsamında parkın giriş kapısını yenilerken, zemine parke döşemesi yapıldı.

Belediye ekipleri ayrıca oyun grubuna da bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Parklarının yenilenmesine sevinen çocuklar ve aileler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, çocukların artık daha güvenli bir şekilde oynayabileceklerini söyledi. Başkan Sözen,“Demirciler Mahalle’mizde bulunan parkımızın bakım ve onarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından çocuklarımız daha sağlıklı koşullarda vakitlerini geçirebilecekler. Çocuklarımızın istek ve ihtiyaçlarını Manavgat Belediyesi olarak geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldüren çalışmalarımız aynı doğrultuda devam edecektir” dedi.

_NVG0297

_NVG0298