MANAVGAT BELEDİYESİ ATATÜRK’Ü ANDI

MANAVGAT BELEDİYESİ ATATÜRK’Ü ANDI

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğrencileri, Çocuk Kültür Merkezi, Çolaklı Erkek Öğrenci Yurdu ile Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. Ölüm yıl dönümünü kapsamında anma etkinlikleri düzenledi.

Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevleri ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından sembolik olan hazırlanan Anıtkabir’e çiçek bıraktı, şiirler okudu, gösteriler düzenledi. Manavgat Belediyesi tarafından gün boyu anma etkinlikleri Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri” ile devam etti. Onur Gök’ün şefliğini yaptığı Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu “Türkülerle Atatürk” konserinde Atatürk’ün sevdiği parçaları icra etti.

_NVG0026

Manavgat halkının da birlikte söylediği türküler, duygu dolu anlar yaşattı. Ayrıca Atatürk’ün İtalyan komutana ders niteliğindeki cevap vermesi de tiyatro oyunu şeklinde sahnelendi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin ve devrimlerinin her zaman yaşayacağını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi olarak yol rehberlerinin Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri olduğunu ifade etti. Şef Onur Gök’e teşekkür çiçeği Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan tarafından sunuldu. Başkan Şükrü Sözen, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü Manavgat Belediyesi olarak bir dizi etkinlik düzenleyerek anmak istedik. 10 Kasım bizim için bir yas günü değil, onun fikirlerini, devrimlerini ve Türk Milleti’ne bakış açısını gelecek kuşaklara aktarma günüdür. Bu bilinç ve gururla Ulu Önderimizi ebediyete intikal edişini 81. Yıl dönümünde saygıyla, şükranla ve minnetle anıyorum” dedi.

_NVG0101

_NVG0105