Manavgat Belediyesi`nde Nikah Heyecanı

15Manavgat Belediyesi Evlendirme Memurluğu, her gün yeni bir çiftin mutluluğuna tanık oluyor.

Belediyeye evlenmek için gelen çiftler,dünyaevine girmenin heyecanını Manavgat Belediyesi`nde yaşıyor. Manavgat Belediyesi Yazıişleri Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada Belediyede her gün bir ya da iki çiftin nikahının kıyıldığı belirtildi.

Ocak ayı içerisinde 13 nikahın kıyıldığını belirten Yazıişleri Müdürlüğü yetkilileri,düğün öncesinde nikahların genellikle Belediyede kıyıldığın dile getirdi. Belediyede son olarak Şerife Şahin ve Sefa Şenol çiftinin nikahı kıyıldı.Genç çiftin şahitliklerini ise Manavgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen ve CHP Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Cengiz yaptı. Genç çift, hayatlarının bu çok özel gününe Manavgat Belediyesi`nde attıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.