MBGM Türk Halk Müziği Korosu’na ANTALYA’DA TAM NOT

MBGM Türk Halk Müziği Korosu’na ANTALYA’DA TAM NOT

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 133. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 10.’su düzenlenen “Antalya Türk Müziği Günleri’nde” verdikleri mükemmel konserle dinleyicilerden tam not aldı.

3 gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında 3 gençlik korosu, 12 Türk Halk Müziği korosu, 22 Türk Sanat Müziği korosu ve 2 engelli korosu olmak üzere 39 müzik topluluğundan 1500 müzikseverin sahne aldığı konserlerde Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu’nun performansı Antalya halkının büyük beğenisini topladı. Onur Gök yönetimindeki Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi THM korosu, ATSO Türk Müziği Günleri’nde 60 kişiyle sahne aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya’da plaketle onurlandırılan THM Korosu üyeleri ve yönetmen Onur Gök’ü başarılarından dolayı tebrik etti.

THM KOROSU

Başkan Sözen, sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi THM Korosu’nun da bu önemin eseri olduğunu söyledi. Sözen, “THM Koromuzun başarısı ile gurur duyduk. Koromuzun daha büyük başarılara imza atmaları ve kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.