MANAVGATLILAR YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

DSC_7569

MANAVGATLILAR YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

Manavgat Belediyesi, yılbaşına sayılı günler kala Manavgat sokaklarını rengarenk ışıklarla donattı. Süslemelerde led aydınlatma kullanılarak harcanan elektrik gideri de minimum düzeyde tutuldu.

Manavgat Belediyesi, Manavgatlıların 2017’ya coşkulu girmesi adına yeni yıl öncesi kentin merkezi noktalarında yürüttüğü ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Yeni yılın daha aydınlık ve renkli kutlanması amacıyla ilçenin merkezi noktalarına ışıklı süslemeler yerleştirildi. Rengarenk aydınlatmalarla donatılan cadde ve sokaklar ışıl ışıl oldu.

DSC_7508

Başta her gün binlerce kişinin gelip geçtiği Cumhuriyet Meydanı olmak üzere Atatürk Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Hisar Caddesi ve ırmak kenarları yeni yıl temalı süsler ve ışıklarla baştan sona donatıldı. Yeni yıl coşkusunun yaşatıldığı sokak aydınlatmalarında kullanılan yılbaşına özgü ay yıldız ve kar figürleri vatandaşların da ilgi odağı oldu. Süslemelerde tasarrufu ön planda tutan Manavgat Belediyesi, düşük enerji tüketimi, uzun ömürlülüğü ve sağlamlığıyla öne çıkan led aydınlatma sistemi kullanılarak harcanan elektrik giderini de minimum düzeyde tuttu.

DSC_7534

DSC_7551