MANAVGAT BELEDİYESİ KARDAN KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

DSC_7320

MANAVGAT BELEDİYESİ KARDAN KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

Manavgat Belediyesi yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan kırsal mahallelerin yollarını açmak için seferber oldu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan arterleri açmak için yola çıktı. Ekipler, Gebece-Mahrumçalı yolu, Sevinç Mahallesi yolu ve Altınkaya yolunu kapatan karları temizledi. Gün boyunca mahalle yollarında çalışan kar açma makineleri, bazı bölgelerde zorlu çalışmalara imza attı.

DSC_7323

Kar nedeniyle kapanan yolların açılmasına oldukça sevinen kırsal mahallelerdeki vatandaşlar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Kış aylarını yoğun bir şekilde yaşadığımız dönemdeyiz. Yoğun kar yağışı nedeniyle dünden beri pek çok yolumuz kapanmış. Vatandaşlarımızın telefonlarına mümkün olduğunca cevap veriyoruz. Vatandaşlarımızın köylerinden rahatlıkla ulaşımlarını sağlamak amacıyla kardan kapanan yolları hızla açmaya özen gösteriyoruz. Şu günlerde tüm ekiplerimizi seferber ettik. Kar küreyen greydeylerimiz her zaman en ucra köylerimize kadar erişecektir. Belediyemiz vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakındır” dedi.

DSC_7327

DSC_7331