MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN REFÜJ VE YOL KENARLARINA BAKIM

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN REFÜJ VE YOL KENARLARINA BAKIM

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, belediye hizmet alanındaki yollarda yer alan refüjler ve halkın yoğun olarak kullandığı yeşil alan kenarlarında temizlik ve bakım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kentin 106 mahallesinde plan ve talepler doğrultusuna çalışan ekipler, bozuk refüjleri yapısal olarak düzenlerken, peyzaj anlamında da yeniliyor. Çolaklı-Evrenseki turizm yolu üzerinde yer alan refüjü yeniden düzenleyen ekipler, önümüzdeki günlerde peyzaj çalışmalarını da tamamlayacak.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (5)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (7)

Manavgat’ta yeşil alan olarak kullanılan yerlerde ise yolu engelleyen yabancı otlar da belediye ekiplerince temizleniyor. Refüj bakım ve yeşil alan temizliği çalışmalarının kentin görsel anlamda yenilenmesine yardımcı çalışmalar olduğu ve belediye ekiplerince düzenli yapıldığı belirtildi.

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (9)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (11)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (13)

MANAVGAT BELED¦-YES¦-NDEN REF+£JLERE VE YOL KENARLARINA BAKIM (14)