MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN MEVLİT KA

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamberimiz bu mübarek günde dünyaya gelmiştir.

Şu günlerde O’nun örnek şahsiyetini, güzel ahlakını evrensel değerlerini tanımaya ve tanıtmaya daha çok ihtiyaç duyuyoruz.

Hz. Muhammed’in hoşgörüsü toplumsal barışımızın temel taşıdır. Hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuz olan Peygamberimizin mutlu ve adaletli bir yaşamın müjdecisi olarak yeryüzüne getirdiği hak ve adalet gibi değerlere, insanlığın özellikle bu dönemde çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bir gerçektir.

BA+ŞKAN +Ş+£KR+£ S+ûZEN (2)

Bize düşen, her sözü ve davranışı insanlığın ufkunu açan Peygamberimizi, içimizde ve çevremizde yeniden anlamak ve onun bize kazandırdığı kardeşlik, sevgi, dostluk, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü, sadakat, vefa, haklının yanında yer alma, hak ve doğru olanı temsil etme gibi değerlere hayatımızda işlerlik kazandırmaktır.

BA+ŞKAN +Ş+£KR+£ S+ûZEN (3)

Mevlit Kandilinin vatanımızın barış, huzur ve mutluluğuna, milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna ve Manavgat’ımızda hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan dilerim. Hepimizin Mevlit Kandili Mubarek Olsun.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı