PELİN BATU-HALUK ÇETİN İKİLİSİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

586A2825

PELİN BATU-HALUK ÇETİN İKİLİSİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Oyuncu, sinema sanatçısı, şair, tv sunucusu ve programcısı ve tarih yazarı Pelin Batu ve müzisyen Haluk Çetin, Manavgat Belediyesi’nin organizasyonunda Manavgat halkıyla buluştu.

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde “Manavgat Buluşmaları” adı altında düzenlenen etkinlikte Pelin Batu ve Haluk Çetin, akıllardan silinmeyecek bir müzikli şiir dinletisi sundu. Akşam saat 20.00’de başlayan şiir dinletisine Manavgatlı sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

586A2784

Oyuncu şair Pelin Batu, müzisyen Haluk Çetin’in gitarı eşliğinde okuduğu şiirleriyle sanatseverlere güzel bir akşam yaşattı. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla ilgi toplayan Pelin Batu gecede, Ahmet Haşim, Yahya Kemal Beyatlı, Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Sebahattin Ali, Fazıl Hüsnü Dağlarca gibi büyük şairlerin dizelerini okudu. Haluk Çetin ise klasik gitarıyla akıllarda kalan en güzel şarkıları seslendirdi. Gece sonunda Pelin Batu ve Haluk Çetin ikilisine teşekkür çiçeğini Belediye Başkan Vekili Erşan Özden sundu. Özden, şiir dolu unutulmaz bir akşam yaşattıkları için ikiliye teşekkür ederken, Haluk Çetin ise, Manavgat’a daha önce 3 kez geldiğini ve her seferinde Manavgatlılarla buluşmaktan keyif aldığını dile getirdi. Çetin, kendisini Manavgat halkıyla buluşturan Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Daha sonra Pelin Batu ve Haluk Çetin, CD ve kitaplarını imzaladı.

586A2795

586A2858