MANAVGAT PLAJLARINDA VOLEYBOL FIRTINASI ESECEK

plajvoleybol

MANAVGAT PLAJLARINDA VOLEYBOL FIRTINASI ESECEK

Geçtiğimiz hafta Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı sonrasında şimdi de sahillerde Plaj Voleybolu heyecanı yaşanacak. 2. Plaj Voleybol Turnuvası,26 - 30Temmuz tarihleri arasında Boğaz Otel Plajında yapılacak.

BOĞAZ OTEL PLAJI’NDA

Manavgat Belediyesi yaz aylarını daha keyifli bir hale getirmek ve Manavgat halkına sporu sevdirmek amacı ile düzenlediği Plaj Futbolu Turnuvasının hemen ardından şimdi de Plaj Voleybolu Turnuvasını başlatıyor. Geçtiğimiz günlerde Plaj Futbolu Turnuvası ile başlayan heyecan Plaj Voleybolu Turnuvası ile devam ediyor. Hazırlıklarının devam ettiği Plaj Voleybolu Turnuvası 26 – 30 Temmuz tarihleri arasında Boğaz Otel Sahili'nde yapılacak. Turnuvaya katılacak takımlar 2 kişiden oluşacak. Takım kurarak turnuvalara katılmak isteyen sporseverlerin Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiği belirtildi.

YABANCI BAYAN VOLEYBOL TAKIMLARI

Bu yıl Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında boy gösteren 2 Ukrayna, 1 Romen ve 5 de Türkiye’den profesyonel kadın sporculardan oluşan takımın da turnuvaya dahil olacağı açıklandı. Titreyengöl Mevki’ndeki Boğaz Otel Plajına renk katacak olan turnuvada, profesyonel oyuncuların ve halk takımlarının ayrı ayrı yapacakları karşılaşmalar sonucunda yarı final ve final müsabakaları gerçekleştirilecek. Akşam saat 19:00 da başlayacak müsabakalar kıran kırana çekişmelere sahne olacak. Turnuvada dereceye giren takımlara ise kupa ve madalyaları final maçları sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından takdim edilecek. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Başkan Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını turnuvaya katılmaya ve maçları izlemeye davet etti.